Dostava i plaćanje

Rok dostave robe

U slučaju ako se naručena roba nalazi na zalihama, bit će dostavljena u roku 2 – 7 radnih dana na vašu adresu kurirskom službom GLS. Moguća zakašnjenja prilikom dostave robe bit će prethodno usklađena s kupcem. Robu dostavljamo samo na području Republike Hrvatske.

 

Za robu koja se nalazi na zalihama kupcu ćemo prethodno poslati predviđeni rok isporuke. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca roba će biti dostavljena u predviđenom roku. Kupac će biti obaviješten o mogućoj promjeni odnosno kašnjenju. Najduži rok isporuke za proizvode koji se ne nalaze na zalihama je 45 radnih dana od dana narudžbe, a ako naručene proizvode ne bismo bili u stanju isporučiti, o tome će kupac biti obaviješten prilikom narudžbe.

Trošak dostave robe

Cijena isporuke za pojedinu narudžbu iznosi: 9,99 €. U cijenu je uključen PDV. Ta će se vrijednost dodati iznosu Vaše narudžbe.

Prilikom narudžbe u vrijednosti iznad 80,00 € (bez uključenog troška dostave) dostava je besplatna!

Uvjeti i rok plaćanja isporučene robe

Plaćanje proizvoda koji se nalaze na zalihama obavlja se u gotovini i plaćaju se kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Proizvode se može platiti i kreditnom karticom, putem PayPal-a ili predračuna.

Za proizvode koje nemamo na zalihama i potrebno ih je naručiti kupcu ćemo izdati predračun, a nakon plaćanja predračuna od strane kupca roba će biti naručena te u predviđenom roku isporučena.